Joalis - detoxication medicine

Methode

Methode

Dr. Jonas over zijn methode: "Beheerd en gecontroleerd ontgiften”

Ik ben in 1969 aan de Charles University afgestudeerd als doctor in de geneeskunde, met de intentie om mensen te genezen van hun ziektes. Gedurende twee decennia kwam ik, in mijn medische praktijk, tot de ontdekking dat de focus op de behandeling van bepaalde ziekten, de moderne geneeskunde en de bredere aspecten van de menselijke gezondheid werden verwaarloosd. Ik werd me er steeds meer van bewust dat de preventieve aanpak in de gezondheid, die zo centraal staan in de traditionele medicijnen, een relatief kleine rol speelde in de westerse gezondheidszorg.

Ik heb geleerd dat de traditionele Chinese, Indiase en Europese geneesmiddelen een meer alomvattende aanpak hebben, voor het behoud en herstel van een goede gezondheid. We begrijpen de relatie en de omgeving waarin we leven. De holistische benadering, ten aanzien van onze gezondheid en welzijn, werd mijns inziens relevanter dan ooit. Als gevolg van een leven waarin we blootgesteld worden aan stress, milieuverontreinigende stoffen en het lijden van voedingsexcessen en tekortkomingen, zijn we blootgesteld aan een toenemende mate van giftige stoffen die ons immuunsysteem, en ons vermogen om ziektes af te weren, verzwakt.

Principes van de oude Chinese medicijnen zijn al eeuwen getest. Ten eerste, ons lichaam is een combinatie bestaande uit: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Al onze lichaamsdelen zijn verbonden met elkaar. Ten tweede, we zijn geboren met het vermogen om onszelf te genezen. Ons lichaam reguleert zichzelf om het evenwicht te herstellen. Ten derde, voorkomen is beter dan genezen. Pas wanneer het lichaam compleet verstoord is, worden conventionele medicijnen voor een behandeling gebruikt. Het fundamentele verschil tussen oosterse en westerse benadering van gezondheid en medicijnen is, dat de westerse geneeskunde een stoornis behandelt wanneer het al in het lichaam is. Oosterse medicijnen zijn er op gericht om, door het gebruik van diverse kruiden, de natuurlijke lichaamsbalans te herstellen om zo ziekten te willen voorkomen.

In het begin van 1990 ging ik geloven in natuurlijke geneeskunde, als een aanvulling op de moderne westerse geneeskunde, en publiceerde ik boeken over dit onderwerp, alsook over gezonde voeding en levensstijl. Met hetzelfde doel richtte ik Joalis op, als producent van natuurlijke voedingssupplementen en trainde ik therapeuten, om ze te beheren. Ik werd aangemoedigd door een enquête uit 2010, waaruit bleek dat 74 procent van de Amerikaanse medische studenten geloofden dat door de integratie van traditionele therapieën en praktijken, het de westerse geneeskunde ten goede zou komen.

Ziektes ontstaan vaak vanuit externe (milieu), interne (emotionele) en diverse (voeding, stress) storingen. Als toxinen in het lichaam komen en het lichaam deze niet aan kan, zal de natuurlijke lichaamsbalans worden verstoord. Aangezien elk orgaan en elk persoon uniek is, moeten ze individueel worden behandeld.

We hebben een werkwijze gevonden om overtollige gifstoffen in het lichaam te meten. Onze unieke methode van een Controlled Inner Cleansing (CIC) maakt gebruik van EAV monitoren en gepatenteerde software, zodat onze therapeuten Joalis preparaten voor het ontgiften van het lichaam kunnen aanbieden.

Onze CIC methode is  de afgelopen twee decennia gegroeid in populariteit en wordt door therapeuten in de Nederland en tien andere landen van de Europese Unie aangeboden.

Dr. Josef Jonas

 


 

Rate this article

Nieuwe bezoeker

Meer informatie over de methode van beheerd en gecontroleerd ontgiften, ontwikkeld door Dr. Jonas, vindt u onder "Methode" en "Veel gestelde vragen".

More ...

CITY DETOX

Een eenvoudig te volgen therapie, gericht op het herstellen van de lichaamsbalans.

More ...