Joalis - detoxication medicine

Methode

Methode

De traditionele Chinese, Indiase en Europese geneesmiddelen een meer alomvattende aanpak hebben, voor het behoud en herstel van een goede gezondheid. We begrijpen de relatie en de omgeving waarin we leven. De holistische benadering, ten aanzien van onze gezondheid en welzijn, werd mijns inziens relevanter dan ooit. Als gevolg van een leven waarin we blootgesteld worden aan stress, milieuverontreinigende stoffen en het lijden van voedingsexcessen en tekortkomingen, zijn we blootgesteld aan een toenemende mate van giftige stoffen die ons immuunsysteem, en ons vermogen om ziektes af te weren, verzwakt.

Principes van de oude Chinese medicijnen zijn al eeuwen getest. Ten eerste, ons lichaam is een combinatie bestaande uit: fysiek, mentaal, emotioneel en spiritueel. Al onze lichaamsdelen zijn verbonden met elkaar. Ten tweede, we zijn geboren met het vermogen om onszelf te genezen. Ons lichaam reguleert zichzelf om het evenwicht te herstellen. Ten derde, voorkomen is beter dan genezen. Pas wanneer het lichaam compleet verstoord is, worden conventionele medicijnen voor een behandeling gebruikt. Het fundamentele verschil tussen oosterse en westerse benadering van gezondheid en medicijnen is, dat de westerse geneeskunde een stoornis behandelt wanneer het al in het lichaam is. Oosterse medicijnen zijn er op gericht om, door het gebruik van diverse kruiden, de natuurlijke lichaamsbalans te herstellen om zo ziekten te willen voorkomen.

Ziektes ontstaan vaak vanuit externe (milieu), interne (emotionele) en diverse (voeding, stress) storingen. Als toxinen in het lichaam komen en het lichaam deze niet aan kan, zal de natuurlijke lichaamsbalans worden verstoord. Aangezien elk orgaan en elk persoon uniek is, moeten ze individueel worden behandeld.

We hebben een werkwijze gevonden om overtollige gifstoffen in het lichaam te meten. Onze unieke methode van een Controlled Inner Cleansing (CIC) maakt gebruik van EAV monitoren en gepatenteerde software, zodat onze therapeuten Joalis preparaten voor het ontgiften van het lichaam kunnen aanbieden.

Onze CIC methode is  de afgelopen twee decennia gegroeid in populariteit en wordt door therapeuten in de Nederland en tien andere landen van de Europese Unie aangeboden.

 

 


 

Rate this article

Nieuwe bezoeker

Meer informatie over de methode van beheerd en gecontroleerd ontgiften, vindt u onder "Methode" en "Veel gestelde vragen".

More ...

CITY DETOX

Een eenvoudig te volgen therapie, gericht op het herstellen van de lichaamsbalans.

More ...