Joalis - detoxication medicine

Toxines en detoxificatie

Toxines en detoxificatie

Wat zijn toxines en hoe haal je ze uit het lichaam?

Verschillende soorten toxines,  die voorkomen in het menselijk lichaam, komen door de omgeving, lifestyle en persoonlijke metabolische processen en veroorzaken vaak gezondheidsproblemen.

Onze moderne leefomgeving is doordrenkt van chemische stoffen die ons lichaam niet kan verwerken. Iedereen draagt verontreinigingen met zich mee, wetenschappers noemen dit ook wel "chemische belasting van het lichaam."

De meest voorkomende toxines zijn:

  • Milieu-toxines uit chemische stoffen, dampen, additieven voor levensmiddelen (E-nummers), persoonlijke verzorgingsproducten, zware metalen, radioactieve stoffen of mengsels, medicijnen en drugs.
  • Toxische substanties geproduceerd door levende organismen (bacteriële toxinen, mycotoxinen)
  • Voedsel en metabolische toxines zoals tarwegluten, koemelk caseïne
  • Emotionele toxines uit stress, angst, agressie, schuld,  trauma

Het lichamelijke immuunsysteem is een natuurlijk afweermechanisme dat gifstoffen elimineert. Deze processen kunnen worden aangetast door toxische emoties van geblokkeerde emotionele conflicten, emotionele verwaarlozing en stress. Dit resulteert in de accumulatie van toxines in weefsels en dit  kan leiden tot lichamelijke en psychische aandoeningen. Deze toxines blokkeren de energiestroom en dienen net als de negatieve emoties, geëlimineerd te worden.

Door het verwijderen van overtollige toxinen, wordt het zelf herstellend vermogen, van het menselijk lichaam, hersteld. Met Joalis preparaten is het mogelijk om de werking van het lichaamseigen zelfreinigende mechanisme te herstellen, het immuunsysteem te versterken om zodoende te komen tot een goede gezondheid.

Beheerd en gecontroleerd ontgiften met Joalis preparaten door middel van CIC (Controlled Inner Cleansing) is geen medische behandeling; het is ontworpen om het organisme te helpen bij de vernieuwing van het zelf herstellend vermogen.

Bij specifieke aandoeningen of ziekte dient u altijd medisch advies in te winnen of een bezoek aan uw huisarts te brengen.

 

Photo: www.samphotostock.cz

 

Rate this article

Nieuwe bezoeker

Meer informatie over de methode van beheerd en gecontroleerd ontgiften, vindt u onder "Methode" en "Veel gestelde vragen".

More ...

CITY DETOX

Een eenvoudig te volgen therapie, gericht op het herstellen van de lichaamsbalans.

More ...