Joalis - detoxication medicine

Preparaten

Preparaten

Wat zijn Joalis preparaten?

Alle Joalis preparaten zijn voedingssupplementen. Het zijn geen geneesmiddelen. We raden je aan om niet te stoppen met voorgeschreven medicijnen. Raadpleeg altijd je huisarts als je je ziekt voelt, pijn hebt, of last hebt van een specifieke aandoening.

Al onze preparaten zijn gemaakt van volledig natuurlijke ingrediënten. Het betreffen uitsluitend Europese plantenextracten. Sommige preparaten bevatten ook vitaminen. Preparaten blijven houdbaar door de toevoeging van zuivere alcohol.

Al onze preparaten zijn duidelijk gelabeld, met vermelding van alle ingrediënten, voedingswaarde, aanbevolen dosis en houdbaarheid. Elders op deze website vind u voor elk in Nederland verkrijgbaar preparaat een lijst met aanvullende informatie.

Al onze preparaten zijn onafhankelijk getest door een EU gecertificeerd laboratorium  en dragen een certificaat van veiligheid in overeenstemming met de EG-verordeningen No1925/2005, No1925/2006, No629/2008 en No1170/2009.

Waar zijn Joalis preparaten verkrijgbaar?

Neem contact met ons op voor een verwijzing naar een door Joalis opgeleide CIC adviseur bij u in de buurt. We raden je aan om voor de eerste behandeling altijd een therapeut te raadplegen. Hij/zij kan je goed adviseren en verkoopt je de benodigde preparaten.

 

Rate this article

Nieuwe bezoeker

Meer informatie over de methode van beheerd en gecontroleerd ontgiften, vindt u onder "Methode" en "Veel gestelde vragen".

More ...

CITY DETOX

Een eenvoudig te volgen therapie, gericht op het herstellen van de lichaamsbalans.

More ...