Joalis - detoxication medicine

Controlled Inner Cleansing (CIC)

Controlled Inner Cleansing (CIC)

Beheerd en gecontroleerd ontgiften

Uw gezonde lichaam moet ervoor zorgen dat u zich geweldig voelt. Is dit niet het geval, dan is het uit balans. Als je moe bent zonder reden, of als je  last hebt van allergieën, hoofdpijn, gastrolintestinale aandoeningen, gynaecologische afscheidingen, als je  vaak ziek bent, of als je arts denkt dat je gezond bent, zelfs als je je niet goed voelt, dan kunnen wij je eventueel  helpen.

Als je je zorgen maakt over de diverse milieuvervuiling niveaus, als je je zorgen maakt over je stress of als je je ongemakkelijk voelt over je dieet en levensstijl, dan zou je een van onze getrainde therapeuten kunnen raadplegen.

De door Dr. Jonas ontwikkelde CIC methode is er de afgelopen 25 jaar op gericht om giftige stoffen, die een alledaagse oorzaak van stress en lichamelijke, geestelijke onevenwichtigheden in het menselijk lichaam, te elimineren.

Gifstoffen hebben invloed op alle mensen maar wij, als individuen, zijn allemaal uniek en onze individuele onevenwichtigheden, toxiciteit niveaus en samenstellingen variëren. De eerste stap van onze aanpak is om alle cliënten te onderzoeken door middel van EAV techniek, gebaseerd op een eenvoudige, non-invasieve elektronische screening, uitsluitend uitgevoerd door hiervoor opgeleide therapeuten.

We benadrukken dat EAV een niet gestandaardiseerde diagnostische test is voor specifieke medische aandoeningen of ziekten. Het instrument meet de elektrische geleiding (het tegenovergestlede van weerstand) en de bio-energie van het lichaam. Het meet de fysieke en niet de chemische eigenschappen van het lichaam.

De basis van de test is het op afzonderlijke niveaus meten van het geleidingsvermogen van onze cliënt, door onze Aucomb of Salvia apparatuur, via een computer verbonden met een speciale software. De meting identificeert voedingstekorten en onevenwichtigheden die specifiek zijn voor elke klant. Onze therapeut is dan in staat om klant specifieke preparaten aan te bieden. Je lichaam gebruikt dan zijn eigen kracht om de negatieve gevolgen van toxines tegen te gaan.

 

Rate this article

Nieuwe bezoeker

Meer informatie over de methode van beheerd en gecontroleerd ontgiften, vindt u onder "Methode" en "Veel gestelde vragen".

More ...

CITY DETOX

Een eenvoudig te volgen therapie, gericht op het herstellen van de lichaamsbalans.

More ...