Joalis - detoxication medicine

City Detox

City Detox

City Detox van Joalis

Een eenvoudig te volgen therapie die gericht is op het herstellen van de lichaamsbalans

  • Joalis heeft een universeel toepasbaar detoxifi-catieprogramma ontwikkeld. Het programma is onderverdeeld in zes belangrijke stappen inclusief de bijbehorende preparaten.
  • De eerste twee stappen pakken de emotionele stress en de vijf basis organen aan die cruciaal zijn voor een effectieve en duurzame detoxificatie.
  • De eerste stap in het uitgebreide Joalis City Detox programma is ontwikkeld om het emotionele welzijn te bevorderen, en dient als eerste uitgevoerd te worden om zo de fysieke toxines te elimineren. De volgende stap is gericht op het in evenwicht brengen van de vijf belangrijkste organen. Deze twee essentiële stappen worden gevolgd door een reeks preparaten die gericht zijn op het verwijderen van zware metalen uit het lichaam. De preparaten in de stappen 4 en 5 van het programma, zijn ontworpen om toxines uit slecht voedingsmiddelen en microben te elimineren. Deze dringen zo eenvoudig je lichaam binnen en kunnen zich daar ophopen. De laatste stap is gericht op de reiniging van het lichaamsvocht.

 

Emotional Stress Set
Five Organs Set
Environmental Toxins Set
Chronic Toxins Set
Nutritional Set
Body Fluids Set

 

 

City Detox® is een in de EU geregistreerd handelsmerk van Joalis.

 

 

  • Mocht je onze methode graag willen gaan gebruiken om specifieke symptomen te behandelen, dan raden wij je in dat geval een bezoek aan één van onze adviseurs aan.  Door middel van ons ons eigen testapparaat kan deze je specifieke toxische belasting bepalen en een individueel samengesteld detoxprogramma voorschrijven.
 

Rate this article

Nieuwe bezoeker

Meer informatie over de methode van beheerd en gecontroleerd ontgiften, vindt u onder "Methode" en "Veel gestelde vragen".

More ...

CITY DETOX

Een eenvoudig te volgen therapie, gericht op het herstellen van de lichaamsbalans.

More ...