Joalis - detoxication medicine

Over ons

Over ons

Wie is Joalis

Bij Joalis produceren en distribueren wij voedingssupplementen. Onze producten zijn ontwikkeld om de natuurlijke lichaamsbalans te herstellen en te behouden. Onze principes zijn gebaseerd op de overtuiging dat een gezond immuunsysteem in staat is om veel van de negatieve effecten van fysieke en emotionele stress tegen te gaan.

Wij delen deze traditionele benadering van gezondheid met vele beschavingen, die teruggaat tot de oude Chinezen, Egyptenaren en Grieken. Zoals in het Romeinse gezegde “mens sana in corporate sano” (een gezonde geest in een gezond lichaam).

We ontwikkelen onze preparaten in onze eigen laboratoria in Tsjechië. In onze moderne fabriek, gebouwd in 2010, produceren we ook plantenextracten voor onze preparaten. Deze fabriek is volgens de European Union Quality Management Standard ISO 9001 zowel gecertificeerd voor de productie van voedingssupplementen, alsook voor de voorbereiding van onze producten.

We controleren ook de productieketen van de in onze in preparaten verwerkte ingrediënten. Onze leveranciers van planten en zuivere alcohol zijn eveneens ISO 9001 gecertificeerd en waarborgen ook een hoge en constante kwaliteit van de ingrediënten. Onze laboratoria, de fabriek en de leveranciers, zijn gevestigd in de Tsjechische Republiek en staan onder nauw toezicht om zeker te zijn van het hoogste kwaliteits- en consistentieniveau.

We zijn innovatief. We zijn begonnen met de ontwikkeling van preparaten voor volwassenen. Als reactie op de vraag vanuit de markt, hebben we ons productassortiment uitgebreid met specifieke producten voor kinderen en dieren.

Alle Joalis preparaten zijn gebaseerd op de traditionele Europese plantenextracten. De planten spelen de belangrijkste rol in de samenstelling van onze programma's, die zijn ontworpen om te ontgiften.

Joalis' productielocatie:

Joalis plant - side view  

  


 

Rate this article

Nieuwe bezoeker

Meer informatie over de methode van beheerd en gecontroleerd ontgiften, vindt u onder "Methode" en "Veel gestelde vragen".

More ...

CITY DETOX

Een eenvoudig te volgen therapie, gericht op het herstellen van de lichaamsbalans.

More ...